28 Ağustos 2015 Cuma

SON ÇAREM - Sabrina Jefriess

son-carem-sabrina-jeffries-epsilon-yayinlari


ARKA KAPAK:
Sharpe ailesinin en genç kızı, büyükannesinin ultimatomuna karşılık evlenebileceği birilerini bulmak konusunda bir plan yapınca, Jackson Pinter bunu engellemek için elinden gelen her şeyi yapmaya karar verdi… Leydi Celia Sharpe, birkaç uygun damat adayından evlilik teklifi alıp, büyükannesine ultimatomunun anlamsız olduğunu göstermeyi umut ediyordu. Üstelik bu planı işe yaramazsa, evlenebileceği bir koca adayı da elinde olacaktı.
Ancak aile için çalışan ve Celia’nın damat adaylarını araştırması için görevlendirdiği polis memuru Jackson Pinter, bütün adaylarda bir kusur bularak onun bu planını mahvetmeye kararlıydı. Celia ise bunun nedenini, Jackson Pinter’la beraber kendi ailesinin cinayetini araştırmaya başladığında anlayacaktı.

Orjinal Adı: A Lady Never Surrenders
Seri Bilgisi: Hellions of Halstead Hall #5
GoodReads Puanı: 4.13
Türkçe Yayın: Epsilon Yayıncılık

ALINTI:

"Leydi Celia geri gitmeye devam etti ama arkasını dönüp kaçmadı da. “Dün akşam bunun bir daha yaşanmayacağını iddia etmiştiniz."

“Biliyorum. Yine de yaşandı.” Esrar kahvesindeki bağımlılar gibi aylardır ona özlem çekiyordu. Şimdiyse en çok istediği şeyin tadını aldığı için daha fazlasına ihtiyaç duyuyordu. Leydi Celia yazı masasına çarptığında Jackson belini kavradı. Onu öpemeden başını çevirdiği için yüzünü boynuna gömerek o arzuladığı narin boynu öpmekle yetindi. 

Leydi Celia bir ürpertiyle ellerini Jackson’ın göğsüne yasladı. “Bunu neden yapıyorsun?” 
“Çünkü seni istiyorum,” diye içinden kendine lanet ederek itiraf etti Jackson. “Çünkü seni hep istedim.” 
 
 
"Sevgili okuyucular,
Şükürler olsun ki Celia evlenmesine dair arzumu dikkate aldı. Seçimini yapabilmek için evde verdiği partiye birkaç beyefendiyi davet etti.
Beni kaygılandıran tek bir şey var. Bow Caddesi Koşucusu1 Jackson Pinter, Celia’ya tamamen yakışıksız bir ilgi gösteriyor. Bunun hoşuma gittiğini söyleyemem. Onu asla sahiplenmemiş bir soylunun piçi olduğunu öğrendim. Yani Baş Hâkim olma hevesini hayata geçirmek için soylu biriyle evlenmesi gerekiyor. Bu da Celia’nın çok iyi bir eş olacağını düşündüğü anlamına gelebilir.
Eğer Celia’nın da bu adama karşı gizli bir ilgi duyduğundan şüphelenmeseydim bu husus canımı sıkmazdı. Onları birçok kez baş başa yakaladım ve bazen Celia, ona karşı filizlenmekte olan tutkusunu kaygı verici ölçüde kanıtlar gibi bakıyor."
 
 
"Masters da yaklaşıp karşılarındaki kadınlara baktı. “İşte dünyanın en güzel kadını geliyor.”
“Aynı zamanda insanı en çok çıldırtanı,” diye mırıldandı Jackson.
“Dikkatli ol, Pinter,” dedi Masters dalga geçiyormuş gibi bir sesle. “Bahsettiğin benim karım.”
Jackson irkildi. Bayan Masters’a bakmıyordu. “Özür dilerim,” diye mırıldandı, açıklamamak en iyisiydi.
Masters, Leydi Celia’nın ablasının yanında damızlık kısrağın yanındaki bir ceylan gibi kaldığını asla kabul etmezdi. Yeni evli olan avukatın gözleri aşktan kör olmuştu.
Jackson kör değildi. Bir aptal bile Leydi Celia’nın daha göz alıcı olduğunu görebilirdi. Bayan Masters bir liman güzelinin tatlı çekiciliğine sahipken Leydi Celia bir Yunan…"
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder