7 Mart 2015 Cumartesi

Aşk ve Savaş - Michelle Willingham


ARKA KAPAK:

 Alex MacKinloch, klanının şefi olarak halkının üzerine çöken kara bulutları dağıtmak ve klanını yeniden eski gücüne kavuşturmakla mücadele etmektedir. Bu sırada çok sevdiği karısını ihmal etmiştir. Sonunda Larenin ondan her geçen gün uzaklaştığını fark ettiğinde aşklarını yeniden alevlendirmek için nasıl bir adım atacağını bilemez.

Larenin, evlendiklerinden beri kocasından sakladığı ve klanı refaha eriştirecek olan sırrını öğrenmek onu harekete geçirir. Laren için, aşkın tatlı dokunuşu artık ulaşılması güç bir hayale dönüşmüş, bu yüzden de kendine yarattığı küçük dünyada yaşamaya başlamıştır. Kocasının ona bakışlarındaki açlığı fark etse de evliliklerini yeniden canlandırmak için ne yapması gerektiğini bilemez.

Ancak Alex güçlü bir savaşçıdır ve her türlü mücadeleye aşkı için göğüs germeye hazırdır...

Sayfa Sayısı: 184

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Harlequin Türkiye


Merhaba;
Aklımda sürekli blog var ama bu ara elim varıpta bir türlü yazamadım. Daha yorumlanacak çok kitabım var halbuki. 
Her neyse gelelim kitabımıza Mackinloch Klanı serisinin ikinci kitabı " Aşk ve Savaş". İlk kitabı okuduktan sonra orda bahsedilen  abisi kayıp olduğu için klan şefi olan Alex ve Laren'in eskisi gibi olmayan ilişkileri üzerine yazılmış bir kitap. Laren fakir bir aileden geldiği için kendini klan şefinin eşi olarak değerli görmüyor. Alex ise onun klan yönetimi konusunda desteğini istiyor. İki kızları var bir tane oğulları olmuş ve ölmüş. Ondan sonra ilişkileri daha da bozulmuş. Alex üzüntüsünü unutmak için klanın işlerine vermiş kendini. Laren ise eşinden gizli cam işleme sanatı ile ilgileniyor. İlişkilerini düzene sokma konusunda ilk adımı Alex atsa da Laren de eşine deli gibi aşık ve eski güzel günlerine dönmek için elinden geleni yapıyor.
Ben çok beğenerek okudum. Kitabı bulabilmek için neredeyse 10 tane eski kitapçı gezdim. Nette e kitap formatında satılıyor. Ben de eski kafayım, öyle dijital ortamda kitap okumayı sevmiyorum. O yüzden araya araya buldum. Okumanızı tavsiye ederim güzel kitap.
Tekrar görüşmek üzere;
Kendinize iyi bakın hoşçakalın ;)

ALINTI:

"Alex, Laren'i görünce ona doğru koştuve çevresindeki adamlarına aldırmadan onu sıkıcı kollarına sardı. Bir lider olarak güçlü görünmesi gerektiğini biliyordu ama her şeyden çnce aşık bir adamdı."

"Vanora kızı çoktan kundaklamış ve Alex'e uzatmıştı. Alex onu kucağına alınca içinde tarif edilemez bir mutluluk duymuştu. Onun alnına bir öpücük koyup minik elini okşadıktan sonra Laren'e uzattı.
    Hemen sonra oğlanı uzattı Vanora. Alex'in gözünden bir damla yaş süzülmüştü. Grizel ona sert sert baksa da umrunda değildi. Tanrı onlara ikinci bir şans vermişti ve mutluluk gözyaşlarını saklayacak değildi."



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder